...

Yabancı Diller Yüksekokulu

Yabancı Diller Yüksekokulu'ndan Spor Şenliklerinde Büyük Başarı
30/05/2017

Yabancı Diller Yüksekokulunun genç kadrosu Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi geleneksel spor şenliklerinde büyük başarı gösterdi.

Basketbol müsabakaları kapsamında Avanos Meslek Yüksekokulu, Gülşehir Meslek Yüksekokulu ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile aynı grupta yer alan Yabancı Diller Yüksekokulu basketbol takımı spor şenliklerini 2. olarak tamamladı.

Futbol müsabakaları kapsamında Yabancı Diller Yüksekokulu, Eğitim Fakültesi, Turizm Fakültesi, Gülşehir Meslek Yüksekokulu, Güzel Sanatlar Fakültesi,  Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Avanos Meslek Yüksekokulu, Genel Sekreterlik, Fen Edebiyat Fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi personel takımları mücadele etti. Yabancı Diller Yüksekokokulu bu zorlu gruptan 1. olarak çıkmayı başardı.  

Futbol müsabakaları kapsamında Yabancı Diller Yüksekokulu, Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yükseokulu, Enstitüler, Eğitim Fakültesi, Genel Sekreterlik, Avanos Meslek Yüksekokulu, Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu, Güzel Sanatlar Fakültesi, Gülşehir Meslek Yüksekokulu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ile aynı grupta yer aldı. Bu grupta da çok iyi performans sergileyen Yabancı Diller Yüksekokulu 1. olarak turnuvayı tamamladı.

Yüksekokulumuzu iki adet birincilik kupası ve bir adet ikincilik kupası ile gururlandıran okutmanlarımıza ve misafir oyuncularımıza teşekkür ediyoruz.

1

 

2

3

4

6

7

8