...

Yabancı Diller Yüksekokulu

Turizm Fakültesi'ne yeni kayıt yaptıran öğrenciler için Zorunlu Yabancı Dil (I-II) Dersi Yüz Yüze Muafiyet Sınavı
22/09/2020

Turizm Fakültesi Birinci Sınıf Öğrencileri için Zorunlu Yabancı Dil Dersi Yüz Yüze Muafiyet Sınavı

Turizm Fakültesi 1. sınıf öğrencileri için Zorunlu Yabancı Dil Dersi Muafiyet Sınavı  Yabancı Diller Yüksekokulu koordinatörlüğünde Turizm Fakültesi dersliklerinde 28 Eylül 2019 Pazartesi günü 10:00-12.30 saatleri arasında gerekli pandemi önlemleri alınarak yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimizin yanlarında maske/eldiven/dezenfektan bulundurmaları zorunludur.

Sınav salonlarının bulunduğu bölgeye sadece öğrencilerin girmesi bina içinde ve salonlarda kalabalık oluşmaması açısından önemlidir.

Öğrencilerimizin bütün oturumlarda maske takmaları hem kendi hem de okulumuz personelinin sağlığını korumak açısından zorunludur.

Öğrencilerimizin kalem, silgi, vb. ihtiyaçlarını kendilerinin karşılamaları gerekmektedir. Sınav öncesinde ya da esnasında birbirleriyle herhangi bir alışveriş içinde bulunmaları kesinlikle yasaktır.

Öğrencilerin bu sınavdan başarılı olması için Zorunlu Yabancı Dil Muafiyet Sınavından 100 tam puan üzerinden en az 70 puan almış olması gerekmektedir.

Not: Zorunlu Yabancı Dil Sınavına başvuru yapmak için, aşağıdaki formu doldurarak en geç 27 Eylül 2020 tarihi mesai bitimine (17:30) kadar  tf@nevsehir.edu.tr eposta adresine göndererek, ya da elden teslim ederek başvurabilirsiniz. 

Zorunlu Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Başvuru Formunu indirmek için tıklayınız.

Bütün öğrencilerimize başarılı bir sınav ve akademik yıl dileriz.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü