...

Yabancı Diller Yüksekokulu

Zorunlu Yabancı Dil (I-II) Dersi Çevrim İçi Muafiyet Sınavı
25/09/2020

Sevgili öğrenciler,

Zorunlu Yabancı Dil Dersi Muafiyet Sınavı 28 Eylül 2020 tarihinde 09.00 ile 12.00 saatleri arasında çevrim içi olarak https://derslik.nevsehir.edu.tr/ adresinde gerçekleştirilecektir. 

Yabancı Dil Muafiyet Sınavı'na Kullanıcı Adı kısmına öğrenci numaranızı, Şifre kısmına ise T.C. kimlik numaranızı yazarak sisteme giriş yapabilirsizi. Ayrıca aşağıdaki ekran görünütlerini takip ederek de sınava nasıl ulaşacağınızı görebilirsiniz.

Sınav çoktan seçmeli sorulardan oluşmaktadır. Sınava katılmak için mikrofon ya da kamera zorunluluğu yoktur. 

Sistemle ilgili destek talepleriniz olması durumunda Destek Talep Formu aracığı ile taleplerinizi teknik personele iletebilirsiniz. Destek sayfası için https://egitimheryerde.nevsehir.edu.tr/destek adresini ziyaret edebilirsiniz.

Zorunlu Yabancı Dil Dersi Muafiyet Sınavının çevrim içi olarak gerçekleştirileceği gün 08:30-14:00 saatleri arasında 0850 241 87 01 numaralı Uzaktan Eğitim Destek Hattı açık olacaktır.

NOT: Güvenlik nedeni ile destek talebinde bulunurken Üniversite Bilgi Sistemi (UBS) içerisinde vermis oldugunuz e-posta adreslerinizden biri ile talepte bulunmaniz gerekmektedir. UBS içerisinde Kisisel Bilgiler bölümünden e-posta adresinizi güncelleyiniz.

Başarılı bir sınav geçirmeniz dileklerimizle,

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü