...

Yabancı Diller Yüksekokulu

Yabancı Dil Ders Kitapları ve Online Platform (Çevrim içi çalışma) Şifresi Hakkında
01/10/2020

Yabancı Dil Ders Kitapları ve Online Platfotm (Çevrim içi çalışma) Şifresi Hakkında

Sevgili Öğrenciler,

NEVÜ-YDYO öğretim elemanları tarafından yürütülen Yabancı Dil (İngilizce) derslerinde kullanılacak kaynaklar belirlenmiştir. Bu kaynaklar iki kısımdan oluşmaktadır:

  1. Ders kitabı (basılı kitap+elektronik kitap)
  2. Online Platfotm (Çevrim içi çalışma) Şifresi
Ders kitapları (basılı kitap+elektronik kitap) bir yıl boyunca canlı derslerde takip edeceğiniz ve alıştırmalar yapacağınız basılı ve elektronik kitaptan oluşmaktadır.
Online Platfotm (Çevrim içi çalışma) Şifresi ise ders dışı çalışmalar yapabileceğiniz, verilen ödevleri tamamlayacağınız, dört dil becerisi üzerinden başarı durumunuzu görebileceğiniz web sitesine girişinizi sağlayacaktır. Online Platform (Çevrim içi çalışma) Şifresi yoluyla yaptığınız çalışmalar vize ve final notlarınızın %40'ını oluşturacaktır.
İzlenecek Adımlar:
1. Buraya tıklayarak sitede hesap oluşturunuz. Hesap oluşturuken adres bilgisi dahil tüm bilgileriniz eksiksiz giriniz. Kaynaklar size kargo ile ulaştırılacaktır.
2. Buraya tıklayarak ya da aşağıda birimler halinde verilen listeye tıklayarak okulunuzda kullanılacak kaynağın adını, kodunu ve parolasını öğreniniz.
3. Buraya tıklayarak kaynakları satın alma, online platforma kayıt olma vb. işlemleri nasıl yapacağınızı öğreniniz.
4. Kitapları aşağıdaki listeye uygun şekilde istediğiniz kitabevinden temin edebilirsiniz ancak temin ettiğiniz kitapların, online platformu kullanabilmeniz ve e-book kaydı yapabilmeniz için orijinal olması ve içerisinden bir kod kartı çıkması gerekmektedir.
Birimlere göre Yabancı Dil (İngilizce) Ders Kaynakları: