...

Yabancı Diller Yüksekokulu

2020-2021 Akademik Yılı Erasmus Sınavı 1. Basamak Saati Duyurusu
07/04/2021

Değerli Öğrenciler,

8 Nisan 2021 Perşembe Günü Yapılacak olan Erasmus Sınavının ilk basamağı saat 13.00'de başlayacaktır. Sınav süresi daha önce ilan edildiği gibi 120 dakikadır.

Sınav Linki:

https://www.autoproctor.co/tests/start-test/vamC6G7UG6

Ek Hatırlatma:

Daha önce yaptığımız duyuruda (https://ydyo.nevsehir.edu.tr/tr/26814) aşağıda gördüğünüz maddeyi açıklamıştık. Bu maddeye bir ekleme yapmak gereği doğmuştur:

"Google Forms ve Autoproctor üzerinden sınava erişebilmeniz için cihazınızın tarayıcısında açık olan tüm Google hesaplarından çıkmanız gerekmektedir. Aksi halde sınava erişim sağlayamazsınız. Bunun için aşağıdaki linke tıklayarak tüm hesaplarınızdan çıkış yapabilirsiniz. Ayrıca tarayıcınızı “Gizli Pencere/Sekme” modunda açmamalısınız. Gizli Pencere/Sekme üzerinden sınava erişmeniz mümkün olmayacaktır."

https://accounts.google.com/Logout

Tüm google hesaplarınızdan çıkış yaptıktan sonra Autoproctor sizden Gmail hesabınızla oturum açmanızı isteyebilir. Böyle bir durumla karşılaşırsanız size ait uygun bir Gmail hesabıyla oturum açmanız halinde sınav ekranına yönlendirileceksiniz.

Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi öncelikle tüm hesaplarınızdan çıkmanız gerekmektedir. Bu durum, birden fazla Google/Gmail hesabı açık olan tarayıcılarda karşılaşılabilecek karışıklıkları engellemek amacıyla Autoproctor sisteminin ürettiği bir güvenlik önlemidir.