...

Yabancı Diller Yüksekokulu

2022-2023 Akademik Yılı İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme Sınavı
21/09/2022

Değerli Öğrencilerimiz,

İsteğe Bağlı Hazırlık Programımız CEFR A2-B1 ve CEFR B1-B2 gruplarının olduğu iki farklı eğitim programına sahiptir. (Öğrenci Broşürümüzün ve Öğrenci El Kitabımızın ilgili kısımlarını inceleyebilirsiniz.)

Öğrencilerimizin hangi grupta yer alacaklarını tespit etmek amacıyla 26 Eylül 2022 Pazartesi Günü Saat 10:00'da Yabancı Diller Yüksekokulu Dersliklerinde Seviye Belirleme Sınavı yapılacaktır. Sınav Süresi 40 dakikadır.

İsteğe Bağlı Hazırlık Programına kayıt yaptırmış tüm öğrencilerimizin bu sınava katılmaları gerekmektedir. Katıl(a)mayan öğrencilerimiz doğrudan CEFR A2-B1 grubuna dahil edilirler.

Bu Sınavın sonucuna göre şu anda dahil olduğunuz sınıflar/şubeler değişiklik gösterebilir. Ayrıca İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Kitapları duyurusunda da belirtildiği üzere Sınav sonucunda grubunuzun değişmesi halinde satın almanız gereken kitap paketleri de değişecektir. Bu sebeple Sınav sonuçları ilan edilip eğitim alacağınız gruplar belli olduktan sonra kitaplarınızı temin etmenizi tavsiye ederiz.

Bunların dışında herhangi bir sorunuz olursa danışman hocalarınızla irtibata geçebilirsiniz.