...

Yabancı Diller Yüksekokulu

"An Overview of Assessing Language Use" TESOL Türkiye METASIG Etkinliği
14/11/2022

METASIG Banner

"An Overview of Assessing Language Use" TESOL Türkiye METASIG Etkinliği, 2-3 Aralık 2022

Yabancı Diller Yüksekokulu Sınav Hazırlama ve Değerlendirme Koordinatörlüğü ve TESOL Türkiye METASIG iş birliği ile 2-3 Aralık 2022 Cuma ve Cumartesi günlerinde TESOL Türkiye kurumunun alt gruplarından biri olan “METASIG” (Measurement-Evaluation-Testing-Assessment Special Interest Group) Ölçme-Değerlendirme Özel İlgi Grubu’nun “An Overview of Assessing Language Use” adlı etkinliği Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulunun ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

Dr. Simon Phipps'in özel konuk olarak katılacağı ve METASIG Koordinatörü Dr. Esin Çağlayan'ın moderatörlüğünde yürütülecek bu etkinliğin teması "An Overview of Assessing Language Use" (Dilbilgisi Değerlendirmesine Bir Bakış) olacaktır. Tüm grup ve atölye çalışmalalarının da yapılacağı aktiviteleri içeren bu etkinliğimiz aynı zamanda Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen davetlilerimizin birbirleriyle tanışma, fikir paylaşımında bulunma ve ağ kurma faaliyetlerine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. 

Etkinliğimiz Yabancı Diller Yüksekokulu ve TESOL Türkiye METASIG iş birliğinde ETS Global Türkiye ve UES (Unlimited Education Services) kurumlarının sponsorluğunda gerçekleştirilecektir.

Katılımcı sayısı 60 kişi ile sınırlıdır.

Katılım için son tarih 21 Kasım 2022'dir.

Etkinliğimiz ile ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

METASIG

"An Overview of Assessing Language Use" TESOL Türkiye METASIG Etkinliği Tanıtım Broşürü

Başvuru Formu

METASIG Üyeliği

Üye Olmadan Katılım