...

Yabancı Diller Yüksekokulu

Language CommUnity Kulübü Üyeleri Çanakkale'de Tarihi Geziyi Başarıyla Tamamladı
30/04/2024

Language CommUnity Kulübü üyeleri, 27-28 Nisan 2024 tarihlerinde Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında Türkiye'nin tarihî ve kültürel zenginlikleriyle dolu şehirlerinden biri olan Çanakkale’de unutulmaz bir geziye çıktılar.

Gezi kapsamında, Anzak Koyu'ndan Conk Bayırı'na, Şehitler Abidesi'nden Seddülbahir ve Kilitbahir köylerine kadar birçok önemli tarihî mekânı ziyaret eden kulüp üyeleri, savaşın izlerini taşıyan bu topraklarda tarihi derinlemesine yaşama fırsatı buldular.

Geziye katılan kulüp üyeleri, tarihî ve kültürel mirasın yanı sıra, iletişim becerilerini geliştirmek için de eşsiz bir fırsat yakaladıklarını ifade ediyorlar. Gezinin sonunda bir araya gelen üyeler, gelecek etkinliklerde buluşmayı ve birbirleriyle yeni deneyimler paylaşmayı dört gözle bekliyorlar.

Language CommUnity Kulübü'nün gerçekleştirdiği Çanakkale gezisi, öğrencilerin tarih bilgilerini artırmalarının yanı sıra, birlikte hareket etme becerilerini geliştirme konusunda da önemli bir adım oldu.

Bu gezimizi gerçekleştirmemizde katkısı olan başta Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Semih Aktekin ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Bengü Aksu Ataç olmak üzere Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığımıza ve emeği geçen Yabancı Diller Yüksekokulu idari personelimize teşekkür ediyoruz.

 

NEVÜ Language CommUnity Kulübü